četvrtak, 3. ožujka 2016.

Možete li već danas zamislit kako će se učiti sutra?



Najava godišnje konferencije Lifelong Learning Platforme



31. svibnja - 1. lipnja 2016. u Bratislavi



Lifelong Learning Platform okuplja 39 europskih organizacija koje se bave edukacijom na konferenciji pod naslovom Imagining the learning community of tomorrow.

.

Zamišljanje budućnosti nije san, sastoji se od suočavanja s današnjim i budućim  izazovima. To zahtijeva   zajedničku odluku i solidarnost. Zato će se  okupiti preko 150 edukacijskih stručnjaka i praktičara iz čitave Europe. Konferencija je prilika da razmijene iskustva i zajednički dođu do kreativnih rješenja.


Više o ovoj izazovnoj temi pročitajte na stranicama konferencije!



Jezikova juha

Reci to glasno i bezopasno!


     Tvrtka za oglašavanje na javnim prostorima Outdoor Akzent pokrenula je promotivnu kampanju "Reci to glasno", koja je osim reklame za tu tvrtku dala širokoj populaciji rijetku priliku da demokratično objavi svoje poruke na reklamnim panoima. Publika je kreirala preko deset tisuća plakata kojima su glasači dodijelili gotovo milijun glasova!
Izdvajamo nekoliko najzanimljivijih:






Naš mali natječaj

Oni koji to požele mogu iskušati svoju jezičnu kreativnost  i duhovitost. Pošaljite nam u komentaru posta  svoju poruku – slogan koja se tiče aktualnih pitanja klime, zaštite okoliša ili neku vezanu uz vrijeme i prognoze.  Najduhovitije ćemo nagraditi knjigom!